• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Totti op afscheidsfeestje tegen Nainggolan: "Het beste moet nog komen"

  Totti: "Bedankt, kerels!"

  Zondag komt er een einde aan het Totti-tijdperk bij AS Roma, donderdagavond trakteerde de kapitein zijn ploegmaats op een etentje in het Hilton-hotel. Op het einde van de avond ging de hele bende nog op de foto.

  Zowat alle spelers van AS Roma tekenden donderdagavond present in het Cavalieri Hilton-hotel. Daar had sterrenchef Heinz Beck een feestmaaltijd voorbereid voor de selectie.

  Roma-coach Luciano Spalletti was, net als de rest van de technische staf, niet uitgenodigd. Zo werden ongemakkelijke situaties vermeden. Het is immers een publiek geheim dat Totti en Spalletti amper nog door dezelfde deur kunnen.

  Op het einde van de avond stroomden alle spelers, met ook Radja Nainggolan en Thomas Vermaelen, samen rond de kapitein voor een groepsfoto. "Bedankt, kerels", postte Totti op Twitter.

  Totti tot Nainggolan: "Het beste moet nog komen"

  Radja Nainggolan slaagde erin Francesco Totti ook even voor zijn camera te krijgen. "Wat ben je mooi, kapitein", zei Nainggolan, terwijl hij hem een kus toewierp. "Het beste moet nog komen. Ik hou van je", antwoordde Totti.

  Nog berichten over het etentje van de Roma-selectie