Ga naar de inhoud

meest recent

VIDEO: Ibrahimovic viert op 1 been, Mourinho met 3 vingers en Fellaini met de fans

 do 25 mei 2017 11:28
Mourinho zegt dat iedereen 3 vingers moet uitsteken.
Dolle vreugde bij Manchester United. Met de Europa League hebben José Mourinho en co hun derde prijs van het seizoen binnengehaald, na de League Cup en Supercup. Elkeen vierde dat woensdagavond in Stockholm op zijn manier.

Ibrahimovic viert met Fellaini

Zlatan Ibrahimovic huppelde na zijn knie-operatie op één been het veld en het podium op. De Zweedse topspits wilde de ceremonie voor geen geld missen, ging al zijn maatjes knuffelen en liet als eerste speler van Manchester United een medaille rond zijn nek hangen.

Mourinho met 3 vingers

Ook José Mourinho was zo blij als een kind. De Portugese coach was de eerste die de medaille in ontvangst kwam nemen. Toen de spelers allemaal op een hoopje stonden te dansen, gebood Mourinho zijn spelers om 3 vingers in de lucht te steken.

Die symboliseren de 3 prijzen die United dit seizoen in de wacht gesleept heeft: de Engelse Supercup, de League Cup en de Europa League.

Fellaini doet alsof hij de trofee weggooit

Marouane Fellaini liet zich ook graag in de feestvreugde betrekken. Onze landgenoot lag dit seizoen niet altijd in de bovenste schuif van de United-aanhang, maar spoelde die ergernissen door met een goeie prestatie in de finale en de viering met de trofee.