Ga naar de inhoud

Agassi: "Steffi heeft me overtuigd om Novak te helpen"

 do 25 mei 2017 23:38
Steffi Graf heeft Andre Agassi moeten overtuigen.
Andre Agassi heeft onthuld dat zijn vrouw Steffi Graf hem heeft moeten overtuigen om Novak Djokovic bij te staan tijdens Roland Garros. "Ik heb eerst geweigerd. Misschien wil Steffi even van mij verlost zijn", lacht Agassi, die maar even in Parijs blijft.

Andre Agassi is deze week in Parijs om Novak Djokovic een handje te helpen. "Ik ben niet zijn nieuwe coach, we hebben enkel een akkoord voor Roland Garros", zegt de Amerikaanse ex-tennisser.

"Eigenlijk beschouw ik dit niet als een job, want ik houd ervan om met Novak over tennis te praten en discussiëren. Ik blijf ook maar voor één of twee matchen in Parijs."

"Daarna ga ik op reis met mijn familie, dat was al heel lang gepland. Maar als ik enkele details kan veranderen, dan ben ik ervan overtuigd dat Novak heel ver kan geraken op Roland Garros."

Agassi was nochtans eerst niet gewonnen voor het idee. "Ik heb eerst geweigerd om samen te werken met Novak, maar mijn vrouw Steffi Graf heeft me overtuigd om het toch te proberen. Misschien wil ze wel even van me verlost zijn."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.