• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Uitblinker Fellaini zwaait met trofee: "Het was een fantastisch seizoen"

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Marouane Fellaini speelde een hoofdrol bij Manchester United in de Europa League-finale tegen Ajax. De Rode Duivel zwaaide bijzonder trots met de beker in het rond. In zijn interview na de match was hij kort en bondig. "Het was een fantastisch seizoen."

  Fellaini krijgt vaak kritiek, ook van de fans van Manchester United, maar na de finale ging hij toch met de supporters vieren. De Belg was erg gelukkig met de zege. "Dit is de eerste Europa League-trofee voor de club, dat is fantastisch."

  "In de Premier League zijn we maar vijfde geëindigd, maar uiteindelijk pakken we wel drie prijzen. Het was een goed seizoen voor de club. In een seizoen zijn er laagtes en hoogtes, maar nu sluiten we af met een hoogtepunt."

  "Volgend seizoen spelen we Champions League. We zullen klaar zijn om te schitteren."

  Fellaini kon mooie statistieken voorleggen:

  Fellaini kreeg veel lof voor zijn wedstrijd:

  Fellaini zwaait met de trofee

  Video player inladen ...