• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ontstoken tattoo houdt verdediger uit bekerfinale

  Guillermo Varela had nog een plaatsje gevonden voor een nieuwe tattoo.

  Guillermo Varela is een van de vele voetballers die van tatoeages houdt. Dat breekt hem nu zuur op. Zijn coach bij Eintracht Frankfurt houdt hem aan de kant voor de Duitse bekerfinale.

  Geen finale en geen verlengd verblijf

  Guillermo Varela liet zich maandag tatoeëren tegen de wil van zijn coach Niko Kovac in. De tattoo raakte ontstoken en dus kan de Uruguayaanse verdediger niet trainen of spelen. Kovac heeft Varela uit de selectie gezet. Bovendien staat hem een schorsing en een fikse boete te wachten.

  Frankfurt leent Varela van Manchester United. De Duitse ploeg overwoog om hem definitief over te nemen, maar denkt daar nu anders over. "Guillermo's uitleenbeurt zit erop. Dergelijk roekeloos en egoïstisch gedrag dwingt ons om deze maatregelen te nemen. De club aanvaardt niet dat een speler de instructies van de trainer en de staf negeert", verklaarde sportief directeur Fredi Brobic woensdag.

  Bekerfinale Frankfurt - Dortmund

  Eintracht Frankfurt speelt zaterdagavond de Duitse bekerfinale tegen Borussia Dortmund. Frankfurt schakelde in de halve finales Mönchengladbach uit na strafschoppen (1-1 / 7-6). Dortmund knikkerde bekerhouder Bayern München (3-2) uit het toernooi.