• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Kompany steekt stad Manchester een hart onder de riem met videoboodschap

  Daags na de aanslag in Manchester, die het leven kostte aan 22 mensen, heeft Vincent Kompany een video gedeeld. De kapitein van Manchester City betuigt zijn medeleven aan de families die iemand verloren zijn. Hij looft ook het uitstekende werk van de hulpdiensten en de spirit van de stad.

  De woorden van Vincent Kompany:

  We zijn allemaal geschrokken en getroffen door de aanslag in onze stad Manchester. We staan schouder aan schouder met alle families van de slachtoffers en met iedereen die geraakt is door de gebeurtenissen.

  De ware spirit van Manchester is ondanks alles naar boven gekomen. Door het fantastische werk van onze hulpdiensten. Dat is een uiting van het karakter van deze stad en de manier van leven die wij willen verdedigen.

  Geen woorden zullen troost kunnen bieden aan de families die een geliefde zijn verloren, maar ik wil in naam van City, mijn familie en mezelf, toch zeggen dat we alles zullen doen om jullie te helpen.

  De video van Kompany: