• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  United-coach Mourinho: "We krijgen slachtoffers niet uit onze gedachten"

  Mourinho betreurt de aanslag bij de Manchester Arena.

  José Mourinho heeft gereageerd op de aanslag van maandagavond in de stad van zijn club Manchester United. Hij en zijn spelers zijn geschokt door de gebeurtenissen. Woensdag speelt United in Stockholm de finale van de Europa League tegen Ajax.

  Voor de training maakte José Mourinho met zijn spelers even tijd om stil te staan bij de aanslag. "We zijn allemaal bedroefd door de tragische gebeurtenissen van maandag. We krijgen de slachtoffers en hun families niet uit onze gedachten en harten", reageerde Mourinho op de aanslag bij de Manchester Arena waarbij 22 mensen het leven lieten.

  Zijn spelers zullen er volgens de Portugees desondanks alles aan doen om woensdagavond de Europa League binnen te halen. "We moeten ons werk doen en we zullen naar Zweden vliegen om de klus te klaren. Het is zonde dat we niet met hetzelfde gevoel als voor een andere grote wedstrijd op het vliegtuig kunnen stappen."

  Mourinho sloot zijn betoog af met een positieve boodschap: "Ik ben hier nog niet lang, maar ik weet dat de mensen van Manchester hier samen zullen doorkomen."

  Tweets: