• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Toekomstige KVK-trainer nu al ontslagen bij Roda, Huub Stevens keert terug

  Yannis Anastasiou moet weg bij Roda.

  Yannis Anastasiou heeft in volle degradatiestrijd de bons gekregen in Kerkrade. Roda JC haalt Huub Stevens aan boord om de club in de Eredivisie te houden.

  Roda JC is na zijn 17e plaats in de competitie verplicht om in de nacompetitie het behoud in de hoogste Nederlandse afdeling af te dwingen. In de vorige ronde kon het maar op het nippertje afstand nemen van Helmond Sport. Deze week wachten twee duels met tweedeklasser MVV, dat dus kan promoveren.

  In de aanloop naar die cruciale duels heeft Roda vandaag bekendgemaakt dat de wegen van de club en Yannis Anastasiou uit elkaar gaan. De 44-jarige Griek heeft blijkbaar alle vertrouwen verloren. Volgend seizoen wordt hij trainer van KV Kortrijk.

  Roda is niet bij de pakken blijven zitten en heeft Huub Stevens weer aan boord gehaald. De 63-jarige Stevens was in een ver verleden met succes coach van Roda en zal de huidige technische staf bijstaan met advies. 

  "Tijdens de wedstrijden ligt de coaching langs het veld in handen van de huidige leden van de technische staf (Rick Plum, René Trost en Robert-Jan Zoetmulder). Huub Stevens heeft kenbaar gemaakt niet op de bank plaats te nemen, maar zal de trainers in alle opzichten ondersteunen tijdens deze cruciale dagen", zegt Roda.