• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Multimiljonair motiveert team van Stijn Vreven met 110.000 euro

  Salar Azimi is een steenrijke ondernemer met een bijzondere Lamborghini.

  In Nederland speelt NAC Breda voor promotie naar de hoogste afdeling. Het team van coach Stijn Vreven krijgt de steun van een steenrijke fan. Multimiljonair Salar Azimi, die u misschien kent van het 4-programma The sky is the limit, belooft de spelersgroep 110.000 euro.

  11x 10.000 euro

  NAC Breda speelt donderdag en zondag de finales van de play-offs in de Nederlandse tweede klasse. Als het team van Stijn Vreven NEC Nijmegen verslaat, keert het terug naar de Eredivisie.

  Salar Azimi deed de spelers deze week een mooie belofte op training. "Het zou heel fijn zijn om de eindstreep te halen", vertelt de multimiljonair aan de lokale media BN DeStem en Omroep Brabant. "Als extra motivatie beloof ik 11x 10.000 euro aan de spelers: 110.000 euro in totaal."

  "Helemaal eerlijk is dat misschien niet. Er zijn ook spelers die nu niet op het veld zullen staan, maar het voorbije seizoen wel hun best hebben gedaan. Daarom krijgt de club een zakje dat ze zelf mogen verdelen onder de spelers en de staf."

  Van vluchteling tot multimiljonair met een Lamborghini

  Salar Azimi is op jonge leeftijd samen met zijn ouders en zijn broer van Iran naar Europa verhuisd. Het verhaal van de ondernemer begon net over de Belgische grens met een telefoonwinkel in Sluis. Ondertussen runt hij samen met zijn broer Sasan een imperium van elektronica, vastgoed, hotels en een postorderbedrijf. 

  De Azimi's wonen in een luxekasteel en rijden met een exclusieve auto: een Lamborghini Aventador.

  Belgische connectie bij NAC

  NAC Breda is een club met heel wat Belgen. Stijn Vreven coacht het team. Op het veld maakt hij onder meer gebruik van doelman Jorn Brondeel (ex-Lierse), middenvelder Arno Verschueren (ex-Westerlo) en aanvaller Cyriel Dessers (ex-Lokeren). Dessers (foto) scoorde vorig weekend twee keer in de halve finales.