• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Fotograaf van La Dernière Heure spot Kums in oefencentrum van Anderlecht

  Sven Kums in La Dernière Heure.

  Sven Kums is maandag in Neerpede geweest. De transfer van de Gouden Schoen 2015 naar de Brusselse club lijkt in een stroomversnelling te geraken. Mogelijk komt er snel nieuws.

  La Dernière Heure publiceert vandaag een twee pagina's tellend verhaal over Sven Kums, met drie foto's van de Udinese-middenvelder erbij: twee keer in zijn zwarte auto en één keer stappend met zijn vader.

  Dat Kums gisteren in Neerpede was, staat dus als een paal boven water. Maandagnamiddag 14.45u verliet de 29-jarige Kums het oefencentrum. Toen hij de fotograaf van de Franstalige krant in de gaten kreeg, draaide hij naar verluidt zijn hoofd weg en zette zijn zonnebril op.

  De vraag is hoeveel Kums moet kosten. Watford, dat de Belg dit seizoen uitleent aan Udinese, betaalde vorige zomer een kleine 10 miljoen euro aan AA Gent. Maar dankzij het listige spel van makelaars, zo heeft Mogi Bayat een voet tussen de deur bij Anderlecht én Watford, zou die prijs wel eens kunnen zakken.