• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Darcis zegt af voor laatste graveltoernooi voor Roland Garros

  Steve Darcis haalde vorg jaar de tweede ronde in Parijs.

  Steve Darcis heeft in laatste instantie afgezegd voor het ATP-toernooi in Lyon. De Belg sukkelt met een spierblessure. Of hij op tijd hersteld zal zijn voor Roland Garros, dat over enkele dagen begint, is niet duidelijk.

  Darcis won vorige week nog het Challenger-toernooi in Bordeaux en klom daardoor op de ranking naar plaats 38, zijn hoogste notering. Op het ATP-toernooi in Lyon zou hij het opnemen tegen de Argentijn Carlos Berlocq, maar een spierblessure strooide roet in het eten.

  Zondag begint Roland Garros, de tweede grandslam van het seizoen. Darcis haalde er vorig jaar de tweede ronde. Of hij dit jaar ook zal deelnemen, is dus nog een vraagteken.