• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Van Holsbeeck: "Tielemans legt deze week medische testen af bij Monaco"

  Monaco klonk al weken als nieuwe club van Youri Tielemans.

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Het hing al langer in de lucht, maar Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck heeft op het Gala van de Profvoetballer bevestigd dat Youri Tielemans deze week medische tests aflegt bij de Franse kampioen Monaco.

  Al enkele weken wordt Monaco genoemd als toekomstige werkgever voor de kersverse Profvoetballer van het Jaar, die sowieso Anderlecht ging verlaten. Die mocht zelf nog niets vertellen, maar zijn clubmanager deed het voor hem vanavond.

  "Er moeten nog een aantal details geregeld worden en hij moet nog medische tests afleggen", vertelde Van Holsbeeck aan Sporza. "Waar hij gaat testen? Hij gaat naar het zuiden van Frankrijk."

  AS Monaco? "Dat is de ploeg die er sinds een aantal maanden echt alles aan doet om Tielemans binnen te halen. En ik denk dat Tielemans wel oren heeft naar wat Monaco hem te bieden heeft, ook sportief."

  Tweet over Tielemans/Monaco: