Ga naar de inhoud

Dunken? Over een auto? Jordan Kilganon doet het gewoon

 ma 22 mei 2017 10:40
Jordan Kilganon springt over een auto.
Jordan Kilganon heeft de monden van de Amerikaanse basketballiefhebbers doen openvallen. Zelfs Shaquille O'Neal geloofde zijn ogen niet toen de kleurrijke Canadees over een auto naar de ring sprong.

"The Dunk King"

Op de Amerikaanse televisie gaan ze tijdens de play-offs van de NBA op zoek naar de strafste dunkers. Vannacht stonden de halve finales van het programma "The Dunk King" op het programma.

Jordan Kilganon, een professionele dunker uit Canada, deed alvast een gooi naar de titel met een waanzinnige stunt. Hij dunkte de bal in de ring terwijl hij over een auto sprong.

Iedereen werd gek in de tv-studio. Ook Shaquille O'Neal. De voormalige basketbalspeler zetelt in de jury van "The Dunk King".

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Nog sterker dan Blake Griffin

In de Amerikaanse basketbalcompetitie staat Blake Griffin bekend als de dunkkoning. De speler van de LA Clippers sprong 6 jaar geleden al over een auto. Niet over het dak, wel over de motorkap.

Dat maakt de prestatie van Jordan Kilganon nog straffer. De kleurrijke Canadees sprong wel over het dak.