• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Jada en Jack Clijsters: "Wij hebben de allerbeste mama"

  Kim Clijsters houdt veel van dochter Jada.

  Kim Clijsters is ambassadrice van SOS Kinderdorpen, dat vorig jaar aandacht vroeg voor kinderen die zonder de liefdevolle zorg van een ouder moeten opgroeien. De organisatie wenste de oud-tennisster vandaag een gelukkige moederdag met een videoboodschap van haar kinderen Jada en Jack. Papa Brian zat mee in het complot. Clijsters was blij verrast en deelde de video met de wereld.

  Bekijk de videoboodschap van Jada en Jack Clijsters

  SOS Kinderdorpen vraag aandacht voor alleenstaande kinderen:

  Als je aan tien kinderen wereldwijd vraagt: "Hoe weet jij dat je mama of papa je doodgraag ziet?", kan 1 op de 10 daar niet op antwoorden. In België is dat 1 op 25. Terwijl opgroeien in een liefdevolle, familiale omgeving van zo groot belang is voor de ontwikkeling van een kind. SOS Kinderdorpen zet zich daarom al 65 jaar in voor kinderen die er alleen voor staan of die het risico lopen hun ouders te verliezen. Ze hebben projecten in meer dan 134 landen, waaronder drie in België.