• home
 • video
 • pas verschenen

  Jungels na val: "Nu heb ik excuus als ik moet lossen op Blockhaus"

  0 / 0
  Vandaag barst wellicht de strijd om de roze trui los op de flanken van de Blockhaus. Leider Bob Jungels had gisteren al een zware dag en kwam ook ten val. "Het was mijn eigen schuld, ik raakte het achterwiel van Laurens De Plus aan", zegt de Luxemburger.

  De roze trui van Bob Jungels (Quick-Step Floors) leek even aan een zijden draadje te hangen in de achtste rit van de Giro. De Luxemburger kwam ten val in een afdaling, maar zijn ploeg redde zijn leiderstrui.

  "Toen Conti in de aanval was, heb ik even gevreesd voor mijn roze trui. Maar mijn ploegmaats hebben heel hard gewerkt", zwaaide Jungels met lof.

  Jungels kwam met een bebloede knie over de finish in Peschici. "In een afdaling was ik even niet alert en ik raakte het wiel van Laurens De Plus in een bocht. Het was mijn eigen schuld, maar nu heb ik wel een excuus als ik vanmiddag moet lossen op de Blockhaus."

  Vandaag moet Jungels de roze trui die hij op de Etna veroverde verdedigen op de Blockhaus. "Ik denk dat er een echte strijd zal zijn tussen de toppers. Ik zal zien hoe lang ik het kan volhouden."

  Tweets over roze trui Bob Jungels