• home
 • video
 • pas verschenen

  Video: San Antonio Spurs stomen door naar finale Western Conference

  Aldridge was goed voor 34 punten.

  De San Antonio Spurs hebben zich in de play-offs van de NBA overtuigend geplaatst voor de finale van de Western Conference. Het won het 6e duel tegen de Houston Rockets met 75-114 en bracht de eindstand zo op 4-2.

  In de finale van de Western Conference nemen de Golden State Warriors het op tegen de San Antonio Spurs. De Spurs plaatsten zich vannacht door Houston te kloppen. De vijfvoudige kampioen was heer en meester.

  Ook zonder de geblesseerde topspelers Kawhi Leonard en Tony Parker was San Antonio baas. LaMarcus Aldridge blonk uit bij de bezoekers met 34 punten. Bij Houston kwam James Harden niet verder dan tien punten.

  De Spurs wonnen de partij met 75-114. Na zes onderlinge duels pakten de Spurs zo als eerst vier punten, eindstand 4-2.

  De eindstrijd in het Oosten gaat tussen titelverdediger Cleveland en Boston of Washington, de Celtics hebben nog één zege nodig om door te stoten.

  LaMarcus Aldridge was de uitblinker bij de Spurs:

  Enkele hoogtpunten van de match: