• home
 • video
 • pas verschenen

  Kevin Mirallas zet handtekening onder nieuw contract bij Everton

  Kevin Mirallas blijft nog even op Goodison Park.

  Everton en Kevin Mirallas breien een verlengstuk aan hun samenwerking. "Ik droom hier van een trofee", geeft de Belgische aanvaller mee.

  Voor Romelu Lukaku zouden het wel eens zijn laatste weken kunnen zijn in Goodison Park. Voor Kevin Mirallas niet. Hij heeft zijn contract met 2 seizoenen verlengd. De Rode Duivel ligt nu tot medio 2020 onder contract bij Everton.

  "Ik ben hier heel gelukkig, dit is de beste club voor mij", vertelde Mirallas na de bekendmaking van het nieuws. "Ik ben hier nu 5 jaar en het is belangrijk voor mij om hier een trofee te winnen. Daar droom ik van en ik denk dat we goed op weg zijn."

  Mirallas streek in 2012 bij Everton neer en was in 171 wedstrijden goed voor 39 doelpunten. Dit seizoen pendelt hij onder coach Ronald Koeman tussen bank en basis.