• home
 • video
 • pas verschenen

  Sababti keert terug naar Antwerpen: in de zaal en op het veld

  Ahmed Sababti heeft heel wat interlands op zijn naam staan.

  Ahmed Sababti voetbalt volgend seizoen weer in Antwerpen. Op het veld bij amateurclub City Pirates, in de zaal bij eersteklasser FT Antwerpen. "Antwerpen is en blijft mijn thuis", stelt Sababti.

  "FT Antwerpen: de club van mijn hart"

  Ahmed Sababti kent u vooral uit het zaalvoetbal. De voorbije twee seizoenen boekte hij successen met Halle-Gooik. Vrijdag kan Sababti de topclub aan een nieuwe landstitel helpen.

  Het zou een mooi afscheid zijn, want volgend seizoen maakt Sababti weer deel uit van FT Antwerpen. "Het is heel fijn om weer thuis te komen", stelt hij voor de camera van Sportbeat. "Antwerpen is en blijft mijn thuis."

  "Ik heb 2 hele mooie jaren beleefd als profspeler bij Halle-Gooik. Ik heb er al 6 prijzen gewonnen. Nu hoop ik hetzelfde te kunnen doen met FT Antwerpen: de club van mijn hart."

  "De honger om terug te keren was groot. Heel groot. Een telefoontje was genoeg."

  City Pirates

  Ook op het veld maakt Ahmed Sababti volgend seizoen zijn rentree in Antwerpen. Hij ruilt FC Mariekerke voor City Pirates. De Antwerpse club verzekerde zich vorig weekend van de promotie naar de tweede amateurklasse. Sababti verdedigde in het verleden al de kleuren van de Pirates.