Ga naar de inhoud

meest recent

      Hazard staat weer op trainingsveld, Casteels valt uit

       wo 10 mei 2017 14:27
      Thorgan Hazard kon vandaag weer meetrainen.
      Goed en slecht nieuws uit de Bundesliga: Thorgan Hazard kon vandaag na vier weken blessureleed weer meetrainen bij Borussia Mönchengladbach, doelman Koen Casteels was afwezig bij Wolfsburg met een heupblessure. En Tessa Wullaert viel in de prijzen.

      Hazard traint weer na maand afwezigheid

      Thorgan Hazard speelde zijn laatste wedstrijd op 8 april. De middenvelder van Borussia Mönchengladbach lag vier weken in de lappenmand met een knieblessure. Het is nog niet duidelijk of Hazard vrijdag speelklaar geraakt tegen Wolfsburg.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

      Casteels sukkelt met heupblessure

      Bij de volgende tegenstander van Borussia Mönchengladbach staat dan weer een vraagteken achter de naam van Koen Casteels. De doelman liet vandaag de training schieten met een heupblessure.

      Wulllaert wordt in de bloemetjes gezet

      Er viel overigens nog meer nieuws te rapen in Duitsland: Tessa Wullaert werd verkozen tot "Speelster van de week" in de Bundesliga. De Red Flame wint de prijs voor de tweede keer. Wullaert dankt haar prijsje aan haar spectaculair doelpunt van afgelopen weekend.