• home
 • video
 • pas verschenen

  Feyenoord blokkeert tickets voor titelmatch die van zwarte markt komen

  Verovert Feyenoord de titel in De Kuip?

  Feyenoord kan zondag kampioen worden als het thuis Heracles klopt. Heel veel fans willen daarbij zijn en dus werden er op de zwarte markt tickets tegen woekerprijzen verkocht. De club pakt dat handeltje hard aan en blokkeerde al 100 tickets.

  Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst had afgelopen zondag al kampioen kunnen worden, maar het ging mis in de uitwedstrijd tegen stadsgenoot Excelsior. Ook toen wilden veel fans er graag bijzijn op Woudestein en was er al sprake van zwarthandel.

  Voor de thuiswedstrijd van deze zondag is dat opnieuw het geval. De Rotterdams clubleiding waarschuwt dat zwarthandel niet is toegestaan en dat fans die dit wel doen een boete van maximaal 450 euro een een landelijk stadionverbod van anderhalf jaar riskeren.

  De club blokkeerde al zo'n honderd toegangskaarten. het gaat om abonnementen en losse tickets. "Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als supporters door zwarthandel gedupeerd worden. Ook de komende dagen zal de club actief online advertenties controleren en kaarten blokkeren."