• home
 • video
 • pas verschenen

  D'Hulst krijgt na zeven jaar geen nieuw contract van landskampioen Roeselare

  Stijn D'Hulst won vijf titels met Roeselare.

  Stijn D'Hulst draagt volgend seizoen niet langer het shirt van Knack Volley Roeselare. Het aflopende contract van de 26-jarige spelverdeler wordt niet verlengd. Waar hij nu aan de slag gaat, is nog niet duidelijk.

  Stijn D'Hulst tekende in 2010 voor Roeselare. In zijn zeven seizoenen bij de club won hij vijf landstitels, drie bekers en twee supercups. Nu wordt zijn contract niet meer verlengd.

  "De club wil heel gemeend Stijn D'Hulst bedanken voor zijn grote inzet en clubliefde in de voorbije zeven seizoenen", schrijft Roeselare op de clubwebsite.

  "Hij werd steeds door iedereen gewaardeerd binnen en buiten de club, ook bij zijn tegenstanders, voor zijn positieve houding en fair-play, maar ook voor zijn spelinzicht, de snelheid die hij in het volleybalspel bracht en zijn doorzettingsvermogen.We wensen hem het beste toe in zijn verdere toekomst."

  Bij welke ploeg D'Hulst komend seizoen aan de slag gaat, is nog onduidelijk.

  Depovere moet vertrek van D'Hulst opvangen

  Roeselare heeft ook meteen een vervanger voor Stijn D'Hulst beet. Sander Depovere heeft een contract voor twee seizoenen ondertekend. De 22-jarige spelverdeler keert zo terug naar de club waar hij op 6-jarige leeftijd begon te volleyballen. De voorbije vier seizoenen speelde Depovere bij Antwerpen en Menen.