• home
 • video
 • pas verschenen

  Zaventem-slachtoffer Bellin wordt opgenomen in de staf van Charleroi

  Sébastien Bellin moest maandenlang revalideren na de aanslag in Zaventem.

  Ex-international Sébastien Bellin krijgt een rol in de digitale en commerciële omkadering van Charleroi. "Hij kan ons heel wat bieden met zijn ervaring en persoonlijkheid", klinkt het bij Charleroi.

  Sébastien Bellin werd geboren in Brazilië, maar speelde wel jarenlang voor Belgische teams als Antwerpen, Gent, Oostende en Bergen. Hij won drie Belgische bekers en één titel én speelde ook nog voor de Belgian Lions.

  Nationale bekendheid kreeg hij op 22 maart 2016. Bellin was een van de slachtoffers bij de aanslag op Zaventem. Na een maandenlange revalidatie is hij nu stilaan weer de oude.

  Bellin zal bij Charleroi een digitaal project opstarten, iets waar hij al ervaring mee heeft dankzij zijn bedrijfje Keemotion. "Hij heeft ons heel wat ervaring en persoonlijkheid te bieden", zegt Charleroi. "Naast het digitale project zal hij zich ook bezighouden met het lanceren van nieuwe commerciële initiatieven."