Ga naar de inhoud

Messi toont zijn indrukwekkende collectie shirts

 di 9 mei 2017 11:20
Lionel Messi (l) en zijn zoon Thiago (r)
Lionel Messi (29) heeft in zijn carrière al heel wat shirts van tegenstanders verzameld. Op Instagram post de sterspeler van Barcelona een foto met truitjes van onder anderen Henry, Raul en Totti. Een exemplaar van Cristiano Ronaldo zien we niet meteen hangen.

📷 Een mancave vol voetbalshirts

"Een keer heb ik de vraag gesteld: aan Zidane"

Lionel Messi is naar eigen zeggen geen verwoed verzamelaar. "Zelf vraag ik niet naar een shirt, behalve als het om een Argentijnse speler gaat", vertelde hij ooit.

"Als iemand anders mijn shirt wil, zal ik ruilen, maar zelf ga ik er niet om vragen. Eén keer heb ik om een truitje gevraagd: dat van Zidane."

Zidane is niet het enige Real-shirt in de collectie van Messi. Op de Instagramfoto met zijn zoon Thiago zien we ook witte truitjes hangen van Raul, Casillas en Di Maria hangen. Dat van Ronaldo is nergens te bespeuren.

📷 Piqué heeft er wel een van Ronaldo

Ook Messi's ploegmaat Gerard Piqué beschikt over een grote collectie voetbaltruitjes. De verdediger van Barcelona heeft shirts van o.a. Beckham, Totti, Pirlo, Ronaldinho én Ronaldo hangen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.