• home
 • video
 • pas verschenen

  Maatje van Ryan verlaat Club, zonder één officiële match op de teller

  Ibini-Isei kon het Club-truitje enkel in oefenmatchen dragen.

  Het verhaal van Bernie Ibini-Isei (24) bij Club Brugge zit er nu definitief op. De Australische spits trok in 2015 naar Club, maar speelde er geen enkele officiële wedstrijd.

  Bernie Ibini-Isei landde in 2015 in Brugge, waar hij bij Club aan de zijde van boezemvriend Mathew Ryan kon voetballen. Maar Ryan vertrok kort na de komst van Ibini-Isei naar Valencia en voor de Australische spits met Nigeriaanse roots begon nadien één lange lijdensweg bij Club.

  De aanvaller viel tijdens de voorbereiding van zijn eerste seizoen in België uit met een kuitbeenbreuk. Ook daarna kwam hij nooit aan de bak bij Club: dit seizoen werd hij uitgeleend aan zijn ex-club Sydney FC en deze keer heeft de Australiër een definitieve overgang naar het Canadese Vancouver Whitecaps gerealiseerd.