• home
 • video
 • pas verschenen

  Lukaku heeft het gehad met de speculaties van The Sun

  Feit: Lukaku heeft een contract bij Everton tot de zomer van 2019.

  Romelu Lukaku is de speculaties over zijn toekomst duidelijk beu. Op Twitter schreef hij zijn ergernis neer over de laatste berichtgeving in "The Sun". "Zolang ik geen publieke verklaringen afleg, gelieve je niet te moeien met mijn zaken", schreef de Rode Duivel.

  De Britse krant The Sun schreef vandaag dat  Lukaku twijfelt tussen een verhuis naar Chelsea of Manchester United. De huidige topschutter in de Premier League zou volgens de krant absoluut in de Champions League willen spelen volgend seizoen.

  Die zekerheid heeft hij bij Chelsea, maar de krant meent te weten dat Lukaku vreest dat hij niet zeker zou zijn van een basisplaats onder Chelsea-trainer Antonio Conte omdat die van zijn spitsen vraagt om druk te zetten en mee te verdedigen. "Iets wat niet in de natuur van Lukaku ligt", in de woorden van de krant.

  De spits kon het artikel maar matig appreciëren. "Sommige media zijn vervelend. Zolang ik geen publieke verklaring afleg over mijn situatie, moei je alsjeblief niet met mijn zaken, oké?", schreef hij op Twitter, gevolgd door een niet mis te verstane hashtag van een zon.