• home
 • video
 • pas verschenen

  Hoe goed kan je op iemand lijken? Iraanse Messi trekt de straat op in Teheran

  Links de lookalike, rechts de echte Messi. Of was het omgekeerd?

  Kende u de "Iraanse Messi" al? Voor een keer gaat het niet over een zoveelste voetbaltalent dat te snel de hemel wordt ingeprezen. Reza Parastesh heeft zijn bijnaam te danken aan de ongelooflijke fysieke gelijkenis met ene Lionel Messi.

  Toen Paratesh begon te beseffen hoe goed hij lijkt op de wereldvoetballer Messi, deed hij alles om de gelijkenis nog wat te verbeteren. Hij legde zijn haar in dezelfde snit, liet zijn baard groeien en draagt geregeld shirts van FC Barcelona en Argentinië. 

  Ondertussen is de gelijkenis zo groot dat Eurosport UK enkele weken geleden per ongeluk een foto van Paratesh plaatste bij een bericht over de schorsing van Messi bij Argentinië. Een schorsing die ondertussen trouwens is ingetrokken.

  Vandaag trok Paratesh de straten van Teheran op om mensen te verrassen met een foto van "Messi".