• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ploegmaat van Lukaku en Mirallas opgenomen in ziekenhuis met mentale problemen

  Aaron Lennon (archief) speelde voor het laatst in februari.

  Het gaat niet zo goed met Everton-speler Aaron Lennon, die door de politie in verwarde toestand van straat werd geplukt en naar het ziekenhuis gebracht. "Hij wordt behandeld voor een stressgerelateerde ziekte", meldt Everton.

  De club van Rode Duivels Romelu Lukaku en Kevin Mirallas reageerde op berichten in de lokale media dat de 30-jarige Lennon was meegenomen door de politie uit bezorgdheid voor zijn welzijn.

  De Greater Manchester Police zei dat ze zondag een telefoontje had gekregen dat gewag maakte van een verwarde man op Eccles Old Road. "Agenten gingen ter plaatse, namen de 30-jarige man mee op basis van de  Mental Health Act en brachten hem naar het ziekenhuis voor behandeling", luidde een persbericht van de politie.

  De winger, die in 2015 van Tottenham bij Everton terechtkwam, kwam niet meer in actie sinds februari. Vorige maand liet Everton-coach Ronald Koeman verstaan dat Lennon "fysiek niet in orde was om deel uit te maken van het team".

  Everton bevestigde gisteren dat Lennon "behandeld wordt voor een stressgerelateerde ziekte. De club steunt hem voluit, zijn familie heeft gevraagd om privacy."

  Het makelaarsbureau van Lennon, Base Soccer Agency, sprak eveneens zijn steun uit in een tweet: "Word snel beter en wees sterk."

  Tweet van management: