• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Club Brugge legt jonge Servische verdediger voor 4 jaar vast: "Echte teamspeler"

  Erhan Masovic is de derde aanwinst na Acolatse en Mera.

  De 18-jarige Serviër Erhan Masovic maakt de overstap van FK Cukaricki naar Club Brugge. Masovic is een centrale verdediger, die ook als verdedigende middenvelder kan spelen. De overgang kwam tot stand in samenwerking met Milan Lesnjak, ex-verdediger van Club Brugge rond de eeuwwisseling.

  De komst van Masovic hing al een tijdje in de lucht, de deal tussen Club Brugge en FK Cukaricki is nu ook een feit. De belofte staat dicht bij de Servische nationale ploeg en haalde tot nu caps bij alle nationale jeugdelftallen.

  Milan Lesnjak is de voormalige trainer en hoofd jeugdopleidingen van Cukaricki. Hij kon als ex-speler Club van de nodige info voorzien. "Ik haalde hem uit onze jeugdopleiding en hij speelde vorig seizoen enkele matchen onder mijn hoede bij het eerste elftal."

  "Erhan is een technisch sterke, gedisciplineerde voetballer die goed is met het hoofd. Hoewel hij zijn mannetje staat in elk duel is hij eerder een voetballende verdediger. Hij is sterk in het uitverdedigen, waardoor hij ook als defensieve middenvelder kan spelen. Hij is een echte teamspeler. Ik ben er zeker van dat hij klaar is voor deze stap."

  Derde aanwinst voor Club voor volgend seizoen

  Club Brugge is al volop bezig met zijn huiswerk voor volgend seizoen. Na de 21-jarige Nederlandse winger Elton Acolatse, van Westerlo, en de 26-jarige Colombiaanse verdediger German Mera, van Deportivo Cali, wordt de jonge Serviër de derde nieuwe naam voor het seizoen 2017-2018.