• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Kvitova kan 4 maanden na inbraak de training hervatten

  Kvitova kon vandaag trainen in Monaco.

  Tennisster Petra Kvitova (27) kon vandaag goed nieuws op haar sociale media delen. De Tsjechische verscheen vandaag weer op een tennisterrein. Kvitova liep eind december vorig jaar een zware blessure op na een handgemeen met een inbreker.

  Petra Kvitova werd in december vorig jaar vier uur lang geopereerd aan haar linkerhand nadat een inbreker haar had verwond. Op Facebook en Instagram liet Kvitova vandaag weten dat ze weer voluit kan trainen.

  "Ik hoop dat jullie even blij worden van deze foto als ik", schrijft Kvitova, die in Monaco op een gravelbaan aan het trainen is.

  Kvitova gaf nog geen datum voor haar rentree mee, maar liet eerder al verstaan dat ze graag wil terugkeren op Roland Garros.