• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ibrahimovic met succes geopereerd: "Niet het einde van zijn carrière"

  Ibrahimovic kwam slecht neer op zijn knie.

  Zlatan Ibrahimovic is met succes geopereerd aan zijn knie. De spits van Manchester United liep een blessure op in de Europa League-wedstrijd tegen Anderlecht. Volgens zijn manager zal de 35-jarige Zweed volledig herstellen.

  In de kwartfinale van de Europa League tegen Anderlecht kwam Zlatan Ibrahimovic slecht neer op zijn knie. Hij liep daarbij een blessure op aan zijn ligamenten. De 35-jarige Zweed moest een kruis maken over zijn seizoen en hier en daar werd gevreesd dat die blessure meteen ook het einde van zijn carrière betekende.

  Ibrahimovic trok daarop naar de Verenigde Staten om zich te laten opereren. Zijn manager, Mino Raiola, heeft nu goed nieuws. "Hij is met succes geopereerd en zal volledig herstellen. Zijn carrière is nog niet afgelopen."

  Vorige week stelde Ibrahimovic zijn fans ook al gerust. "Ik zal een tijdje uit zijn, maar ik zal dit overwinnen", klonk het toen. "Ik beslis wanneer het tijd is om te stoppen. Opgeven is geen optie."