• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Guillaume Gillet denkt nog niet aan vertrekken bij Nantes: "Ik ben heel blij met mijn speeltijd"

  Guillaume Gillet was gisteren te gast bij de voetbaltalkshow "J+1".

  Guillaume Gillet is heel tevreden bij zijn Franse club Nantes en denkt nog niet aan vertrekken. Dat zei hij in de Franse voetbaltalkshow "J+1". "Ik zie niet in waarom mijn mooie avontuur bij Nantes nu moet stoppen", zegt de ex-Anderlecht-speler.

  Gillet kreeg van de presenator van J+1 de vraag of hij na de contractverlenging van Nantes-coach Sergio Conceiçao langer bij Nantes zal blijven. Gillet heeft nog een contract tot 2018

  "Er is een grote kans, ja. Dat was een belangrijk criterium voor mij", antwoordde de 34-jarige Rode Duivel. "Het doet mij een plezier dat hij mij zoveel speeltijd geeft, ondanks mijn leeftijd. Ik zie niet in waarom mijn mooi avontuur bij Nantes hier moet eindigen." Gillet heeft nog een contract tot 2018.

  Guillaume Gillet praat over zijn toekomst:

  Presentatoren begrijpen een uitdrukking van Gillet niet:

  In het programma kijken de presentatoren nog eens terug naar een interview met Proximus. Daarin gebruikt Gillet de Waalse uitdrukking "mordre sur ma chique", wat "op de tanden bijten" betekent.

  De mensen van de talkshow interpreteren het echter als zelfbevrediging, wat tot hilariteit aan de tafel leidt. "Ik ben niet zo soepel als jij", zegt een van de twee presentatoren aan Gilet.