Witsel loopt tegen het nummer laatst met zijn kop tegen de muur

za 29 april 2017 11:28
Witsel in actie tijdens zijn vorige wedstrijd.
Tianjin Quanjian is er op de 7e speeldag in de Chinese Super League niet in geslaagd de drie punten thuis te houden tegen rode lantaarn Jiangsu Suning. Axel Witsel speelde de hele match.

Drie Brazilianen domineerden de partij vandaag in Tianjin. Na de 1-0 van Pato na 13 minuten maakte Alex Teixeira nog voor de rust gelijk voor de bezoekers. Teixeira werd door Jiangsu Suning afgelopen winter voor een slordige 50 miljoen euro weggeplukt bij Sjachtjor Donjetsk.

Na de pauze bracht voormalig Chelsea-middenvelder Ramires de bezoekers op voorsprong, waarna opnieuw Pato vanaf de stip de thuisploeg alsnog een puntendeling schonk: 2-2.

In de stand kampeert Tianjin Quanjian op de zevende stek, op 6 punten van leider Guangzhou. Jiangsu Suning blijft ondanks het puntje laatste.