• home
 • video
 • pas verschenen

  Standard mag Conceiçao van lijstje schrappen: Portugees verlengt bij Nantes

  Sergio Conceiçao blijft gewoon waar hij is.

  Standard hoeft in zijn zoektocht naar een nieuwe trainer niet meer aan te kloppen bij Sergio Conceiçao. De Portugees, een ex-speler van de Luikenaars, heeft zijn contract bij Nantes met twee jaar verlengd. "Het was geen moeilijke beslissing", reageert Conceiçao.

  Na het ontslag van Aleksandar Jankovic viel de naam van ex-speler Sergio Conceiçao enkele keren bij Standard, maar de Portugees heeft het duidelijk naar zijn zin bij Nantes.

  Conceiçao werd er in december vorig jaar T1. De club stond toen na een gemiste seizoensstart op de 19e plaats, maar intussen heeft Conceiçao het team van Guillaume Gillet naar de 8e plaats geloodst.

  Nantes maakte vandaag bekend dat Conceiçao zijn contract tot 2020 verlengd heeft. "Het was geen moeilijke beslissing voor mij", legt de 42-jarige Portugese coach uit. "Ik ben zeker dat we hier nog mooie dingen kunnen realiseren. Ik ben erg gelukkig met mijn verlenging."