• home
 • video
 • pas verschenen

  Castors Braine pakt vierde basketbaltitel op een rij

  Castors Braine pakte de titel met overtuigende cijfers.

  Castors Braine heeft zijn dominantie in de basketbalcompetitie nog eens in de verf gezet met een vierde opeenvolgende landstitel. Castors klopte ook in het tweede finaleduel (best-of-three) Willebroek. Het was de 102e opeenvolgende zege van Castors in de Belgische competitie.

  Vorige week zaterdag won de titelverdediger al het openingsduel in deze finale met 86-57. Ook in de tweede finalewedstrijd stond er geen maat op Castors, dat met 72-101 zijn vierde landstitel en 102e opeenvolgende competitiezege boekte.

  Castors Braine verzekerde zich midden maart ook van eindwinst in de Belgische Beker. Het haalde het toen in de finale met 95-67 van Waregem.

  Willebroek stond voor de vierde keer in de finale, maar net als in 2010, 2012 en 2013 kon de club zich niet tot landskampioen kronen.