• home
 • video
 • pas verschenen

  Panini pakt uit met Giro-stickers: "Zo is Scarponi er toch een beetje bij in de Giro"

  De stickers van de wielrenners kunnen nu al rekenen op veel bijval.

  Naar aanleiding van de 100e Giro zijn er stickers verkrijgbaar van de deelnemende teams en renners. Vincenzo Nibali, Tom Dumoulin, Nairo Quintana en ook wijlen Michele Scarponi pronken op de plaatjes.

  Waar is de tijd dat de schoolgaande jeugd druk stickers uitwisselde op de speelplaats... Panini associëren we vooral met voetbal, maar voor de 100e Giro worden er ook wielrenners vereeuwigd op de stickers.

  De plaatjes zijn al een tijdje geleden gedrukt, waardoor ook Fabio Aru (geblesseerd) en wijlen Michele Scarponi een plekje hebben in het album. "Op die manier is Scarponi er ook een beetje bij tijdens de Giro", reageert de Nederlandse wielerkenner Thijs Zonneveld in AD. "Vanaf zijn Panini-plaatje lacht Scarponi ons toe."

  Het Giro-album

  Michele Scarponi

  Italiaans kampioen Giacomo Nizzolo

  Daniele Bennati