• home
 • video
 • pas verschenen

  Spurs-fans bewerken 'Touré-song' voor Vertonghen en Alderweireld

  Tottenham verloor zaterdag de halve finale van de FA Cup tegen Chelsea.

  Jan Vertonghen en Toby Alderweireld zijn de laatste weken sterk bezig bij Tottenham en dat weten de fans. Ze bezingen hen met een nieuwe song.

  Tottenham Hotspur won gisteren zijn inhaalmatch op het veld van Crystal Palace na een late goal van Christian Eriksen. Daarmee blijven ze in het zog van Chelsea en strijden ze nog altijd mee om de titel.

  Dat Rode Duivels Jan Vertonghen en Toby Alderweireld een groot aandeel hebben in dit puike seizoen, wordt gesmaakt door de fans. Ze belonen de Belgen met een nieuw supporterslied. Al gaat het wel om een bewerking van een Manchester City-song.

  Beluister het hier:

  Luister naar het origineel: