• home
 • video
 • pas verschenen

  Management Raman ontkent scheldtirade in privégesprek met tennisser Karlovic

  Karlovic plaatste op Instagram deze conversatie.

  Benito Raman is vandaag weer in een storm terechtgekomen na een opvallende Instagram-post van tennisser Ivo Karlovic. De Kroaat publiceerde een privégesprek waaruit zou moeten blijken dat Raman geld had ingezet op Karlovic’ wedstrijd. Het management van Raman ontkent de feiten en gaat verhaal halen bij de entourage van Karlovic.

  Ivo Karlovic won gisterennamiddag zijn achtste finale op het ATP-toernooi van Boedapest tegen de Bosniër Damir Dzumhur: 6-1, 3-6, 6-4.

  Op Instagram publiceerde Karlovic deze voormiddag een uittreksel van een privégesprek dat Karlovic gisterennamiddag – tijdens zijn wedstrijd – op Instagram ontvangen had.

  Volgens het screenshot was Benito Raman de afzender van het gesprek. De boodschap van de zender is alvast duidelijk: Karlovic krijgt enkele Engelse scheldwoorden en verwijten naar zijn hoofd geslingerd. De persoon achter het account maakt Karlovic ook duidelijk dat hij 2.500 euro heeft ingezet op de match van de Kroaat.

  Karlovic schrijft bij zijn opvallende post dat het om een “geverifieerd account” gaat, wat erop moet wijzen dat het wel degelijk om het persoonlijke account van Benito Raman gaat.

  Management: "Benito heeft hier niets mee te maken"

  Het management van Benito Raman geeft aan dat de Standard-speler ontkent dat hij de berichten naar Karlovic heeft verstuurd.

  “Benito zegt dat hij hier niks mee te maken heeft en dat hij dit soort taal nooit zou gebruiken”, klinkt het bij Cherry Sports.

  Het management zal de entourage van Karlovic contacteren om de zaak uit te klaren. Raman zelf betreurt de heisa.

  De post van Ivo Karlovic op Instagram