• home
 • video
 • pas verschenen

  Finale Play-off II moet wijken voor bezoek van Trump

  De finale van POII wordt op 27 mei gespeeld.

  De Amerikaanse president Donald Trump zorgt ervoor dat de finale van Play-off II niet op 25 mei gespeeld kan worden. Door zijn bezoek aan Brussel die dag gelden er draconische veiligheidsmaatregelen in ons land. De wedstrijd wordt verschoven naar 27 mei.

  Om de winnaar van Play-off II te bepalen, speelt de winnaar van groep A een finale tegen de winnaar van groep B. Die wedstrijd stond op 25 mei gepland, maar het bezoek van president Trump strooit roet in het eten.

  Trump komt op 25 mei naar ons land en woont daar onder andere de NAVO-top in Brussel bij. Er gelden dan strenge veiligheidsvoorwaarden. Omdat er ook protestmarsen worden aangekondigd, wil de politie veel agenten op de been brengen.

  Dat zorgt voor personeelsproblemen. Er zouden niet genoeg agenten zijn om in te zetten tijdens de voetbalwedstrijd. De finale van Play-off II wordt daardoor uitgesteld uitgesteld naar 27 mei.