• home
 • video
 • pas verschenen

  S.Williams: "Wist zelf pas twee dagen voor de Australian Open dat ik zwanger was"

  Serena Williams won de Australian Open terwijl ze zwanger was.

  Serena Williams is zwanger, maar eigenlijk was het niet de bedoeling dat het nieuws al zo snel zou uitlekken. "Ik zette die foto per ongeluk op Snapchat." De nummer 1 van de wereld benadrukte nog eens dat ze van plan is om terug te keren. "Als Venus nog kan spelen, dan ik ook."

  Het nieuws over de zwangerschap van Serena Williams ging rond als een lopend vuurtje nadat de tennisster een foto met een bolle buik op Snapchat had gepost. Nadien verwijderde ze het kiekje nog, maar dat was te laat. "Ik wou de foto voor mezelf bewaren, maar ik zette die per ongeluk op Snapchat."

  Zelf ontdekte Serena Williams pas twee dagen voor de Australian Open dat ze zwanger was. "Het was niet gemakkelijk", vertelde ze op een TED-conferentie. "Je hoort allemaal horrorverhalen over vrouwen die zwanger zijn. Ze zijn moe en ziek. Ik heb echt al mijn energie moeten verzamelen."

  "Niemand wist dat ik zwanger was en er werd verwacht dat ik dat toernooi zou winnen. Dat wordt altijd verwacht als ik ergens speel."

  Serena benadrukte ook nog eens dat ze niet van plan is te stoppen. "Ik ben nog niet klaar. Als mijn zus Venus nog kan spelen, dan kan ik dat ook. Dit is een nieuw deel van mijn leven. Mijn baby zal in de tribunes zitten en me aanmoedigen."