• home
 • video
 • pas verschenen

  Panathinaikos-preses straft basketbalspelers met busrit van 1.100 km

  Fenerbahçe troefde gisteren Panathinaikos af.

  De spelers van basketbalclub Panathinaikos hebben niet hun beste uren achter de rug. De voorzitter van de Griekse club "bedankte" zijn spelers voor de uitschakeling in de kwartfinales van de Euroleague met de annulering van hun terugvlucht vanuit Istanbul naar Athene.

  Panathinaikos verloor dinsdagavond tegen Fenerbahçe in de kwartfinales van de Euroleague basketbal: 79-61. Panathinaikos-voorzitter Dimitris Giannakopoulos kon de Europese uitschakeling van zijn spelers maar moeilijk verteren.

  Volgens de Griekse media annuleerde Giannakopoulos de terugvlucht van zijn spelersgroep vanuit Istanbul naar Athene. Het alternatief was een busrit van 1.100 kilometer en 11 uur.