• home
 • video
 • pas verschenen

  Janevski krijgt geen nieuw contract bij Waasland-Beveren

  Waasland-Beveren begint aan het nieuwe seizoen met een nieuwe coach. Cedomir Janevski, die in november overpakte van Stijn Vreven en de club in eerste klasse A hield, mag niet voortdoen. Zijn contract loopt af op 30 juni.

  Vandaag hadden de sportieve cel en de coach een gepland onderhoud, maakte Waasland-Beveren op zijn website bekend. Uit dat gesprek bleek dat de visies uit elkaar liepen. "Het is dus weinig zinvol om een nieuwe verbintenis aan te gaan."

  "Het bestuur is de Macedoniër heel dankbaar voor de prestaties die hij neerzette. De coach begon met de opdracht om Waasland-Beveren naar Play-off II te loodsen en daar slaagde hij ook in."

  Janevski blijft nog aan tot het einde van het seizoen. "De clubleiding gaat nu op zoek naar een geschikte opvolger binnen het vooropgestelde profiel."