• home
 • video
 • pas verschenen

  Clijsters feliciteert mama Serena: "Intenser dan eender welke trofee"

  Kim Clijsters, die een comeback maakte na de geboorte van haar eerste dochtertje Jada, is dolgelukkig voor Serena Williams. "Je ziet dat ze gelukkig is. Het volgende hoofdstuk in haar leven zal nog intenser worden."

  Serena Williams maakte vorige week bekend dat ze zwanger is en dus even niet meer op de tennisbaan te zien zal zijn. "Ik was zo enthousiast toen ik het nieuws te horen kreeg", vertelde Kim Clijsters, zelf mama van drie kindjes.

  "Ik ken Serena. Je ziet dat ze heel gelukkig is. Na alles wat ze bereikt heeft en na alle trofeeën die ze al gewonnen heeft, zal dit volgende hoofdstuk in haar leven nog intenser worden. Dit zal veel meer impact hebben dan eender welke trofee. Zo was het toch bij mij."

  Serena Williams heeft nu al laten weten dat ze na de geboorte een comeback zal maken. "Bij mij was dat anders. Ik had nooit gedacht dat ik na mijn bevalling nog zou tennissen. Dat is een gevoel dat langzaam gegroeid is. Ik ben achteraf wel blij dat ik eerst tijd genomen heb om te genieten van mijn huwelijk en van ons eerste kindje."

  Het gesprekje met Kim Clijsters