• home
 • video
 • pas verschenen

  Carrasco onzeker voor Champions League: "Hij kon zijn hand niet bewegen"

  Carrasco stond gisteren maar een kwartiertje op het veld.

  Yannick Carrasco moest in de competitiewedstrijd tegen Villarreal al na een kwartier spelen geblesseerd naar de kant. De Rode Duivel verstuikte zijn sleutelbeengewricht. Het is niet duidelijk hoelang hij out is, maar de halve finales van de Champions League zal hij waarschijnlijk missen.

  Atletico Madrid beleefde gisteren geen mooie avond. Het ging in eigen huis met 0-1 onderuit en zag Yannick Carrasco uitvallen. Onze landgenoot, die pas na de rust was ingevallen, greep na een onzacht duel met Rukavina naar zijn schouder.

  Na de wedstrijd ging de Rode Duivel meteen naar het ziekenhuis voor een scan. Daaruit bleek dat hij zijn sleutelbeengewricht verstuikt had. De club maakte niet bekend hoelang hij buiten strijd zou zijn.

  Op de Spaanse radio vertelde zijn ploegmaat Gabi wel dat er gevreesd wordt voor zijn deelname aan het CL-duel tegen Real Madrid. "De blessure zag er niet goed uit. Hij kon zijn hand niet meer bewegen."

  "Ik denk dat hij het duel met Real Madrid in de Champions League zal missen. Zowel de heen- als de terugwedstrijd."