• home
 • video
 • pas verschenen

  Vliegende tackle levert Ramos slechts één speeldag schorsing op

  Ramos torpedeerde Messi in de Clasico.

  Real Madrid zal opgelucht ademhalen, want verdediger Sergio Ramos wordt één wedstrijd geschorst. De Spaanse voetbalbond toonde zich opvallend mild voor de Spanjaard, die zondag in de Clasico rood kreeg na een wilde tackle op Lionel Messi.

  Sergio Ramos werd een kwartiertje voor tijd van het veld gestuurd na de charge op Lionel Messi. De Spanjaard reageerde bovendien met een cynisch applausje richting Gerard Piqué en/of de scheidsrechter, maar ontsnapt aan een zware schorsing.

  Barcelona-aanvaller Neymar had eerder een schorsing van drie speeldagen gekregen na een gelijkaardige geste richting de scheidsrechter, maar de Spaanse voetbalbond kende genade voor de Real-aanvoerder.

  Real Madrid moet het dus enkel woensdag tegen Deportivo zonder Ramos stellen. De schorsing van "maar" één wedstrijd is goed nieuws voor trainer Zinédine Zidane, want Real moet al heel veel centrale verdedigers missen.

  Sergio Ramos ging tegen Barcelona over de schreef