• home
 • video
 • pas verschenen

  Ook Neymar waagt zich aan "cupping"

  Neymar is een fan van cupping.

  Barcelona-aanvaller Neymar miste afgelopen weekend de Clasico door een schorsing, maar de Braziliaan zit dezer dagen niet stil. Neymar plaatste op zijn sociale media een foto van "cupping", een alternatieve behandeling waarbij verhitte glazen of bollen op het lichaam geplaatst worden.

  De behandeling zou de recuperatie van het lichaam moeten bevorderen. Het alternatieve herstelproces raakte vooral tijdens de Olympische Spelen van vorig jaar bekend, toen Michael Phelps met veel "paarse bollen" in het zwembad verscheen.

  De grote vlekken zijn na de behandeling zichtbaar op de plaats waar de glazen of bollen geplaatst werden.

  Op de Spelen in Rio maakte Phelps gebruik van "cupping"