• home
 • video
 • pas verschenen

  Ishak Belfodil mag de "Lion Belge" in ontvangst nemen

  Belfodil met zijn trofee.

  Ishak Belfodil is de laureaat van de verkiezing van "Lion Belge", de trofee die de beste speler van Arabische herkomst in de Belgische competitie bekroont. De Algerijnse spits van Standard volgt Anderlecht-kapitein Sofiane Hanni op. De top 3 kleurde overigens volledig Algerijns, want Hanni eindigde als tweede en Idriss Saadi (KV Kortrijk) als derde.

  Belfodil kreeg de trofee maandagavond tijdens een plechtigheid in Brussel uit handen van Brussels staatssecretaris Fadila Laanan.

  Belfodil, al goed voor 13 doelpunten in de Jupiler Pro League, is dit seizoen een van de weinige lichtpuntjes bij het krasselende Standard. De Luikenaren staan na een rampseizoen helemaal laatste in Play-off IIB.

  Tweets:

  Facebook-posts: