• home
 • video
 • pas verschenen

  Ibrahimovic stelt fans gerust: "Ik beslis wanneer ik met pensioen ga"

  Ibrahimovic denkt niet aan stoppen.

  Zlatan Ibrahimovic viel in de Europa League tegen Anderlecht geblesseerd uit en is hoogstwaarschijnlijk out voor de rest van het seizoen. Her en der werd al gevreesd voor zijn carrière, maar de Zweedse spits stelt iedereen gerust. "Opgeven is geen optie."

  Zlatan Ibrahimovic is nog niet klaar om te stoppen met voetballen. Donderdag liep de 36-jarige spits een akelige blessure op, nu laat hij voor het eerst weer van zich horen. Op Instagram plaatste hij een foto van zijn afgetrainde benen, met daarbij een duidelijke boodschap. "Ik kom sterker terug."

  "Ik zal een tijdje uit zijn, maar ik zal dit overwinnen, net zoals alle andere tegenslagen. Tot nu toe heb ik met een been gespeeld, dus dit zou geen probleem mogen zijn."

  De spits denkt nog niet aan stoppen. "Een ding is zeker, ik beslis wanneer het tijd is om een punt achter mijn carrière te zetten. Opgeven is geen optie. Tot snel."

  Het bericht op Instagram: