• home
 • video
 • pas verschenen

  Belgische bookmaker betaalt al winst uit aan wie Anderlecht als kampioen voorspelde

  Anderlecht deed zondag goeie zaken tegen Club Brugge.

  De strijd om de Belgische voetbaltitel is nog niet beslecht, maar toch valt er al geld te verdienen. Wie bij Bingoal zijn euro's inzette op Anderlecht, mag zich gelukkig prijzen.

  Anderlecht vloerde Club Brugge zondagavond met 2-0, waardoor de Brusselse club op zes speeldagen van het einde 8 punten meer telt dan eerste achtervolger AA Gent. Club Brugge volgt op 9 eenheden.

  Volgens Bingoal geeft paars-wit die bonus niet meer uit handen. Daarom heeft de bookmaker iedereen die ingezet heeft op een titel van Anderlecht al uitbetaald.

  "Een kloof van 8 punten met nog 6 wedstrijden voor de boeg is volgens ons voldoende voor Anderlecht om zich tot landskampioen 2016-2017 te kronen", zegt Dieter Vanlerberge van Bingoal.

  "Mocht Anderlecht toch geen kampioen worden, dan mogen alle klanten hun winst behouden en wordt de effectieve kampioen ook nog eens extra uitbetaald. Het risico van deze vervroegde uitbetaling (een bedrag van 5 cijfers) gunnen wij graag aan onze klanten."

  Deze week twee speelronden in PO1

  Op speeldag 5 van Play-off 1 ontvangt Anderlecht donderdag in het Constant Vanden Stock-stadion Charleroi. AA Gent trekt dinsdag naar Zulte Waregem en Brugge kijkt woensdag in eigen huis Oostende in de ogen. Volgende zondag staan op speeldag 6 onder meer de duels AA Gent-Anderlecht en Club Brugge-Zulte Waregem op de kalender.