• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Verstappen wint 9 plaatsen in 1 ronde, "zoals in computerspelletje"

  Verstappen stoof weg in de regen.

  Max Verstappen moest door pech in de kwalificaties op de 16e plaats starten in de GP van China. Maar dat liet de Nederlander niet aan zijn hart komen. In de openingsronde stoof hij al in de eerste ronde 9 auto's voorbij.

  Dat Max Verstappen houdt van inhaalbewegingen, is intussen bekend. De Nederlander van Red Bull voelt zich bovendien kiplekker op een nat circuit. Dat was vanmorgen niet anders in de Grote Prijs van China.

  Verstappen moest starten vanaf de 16e plaats, maar finishte toch nog als derde na een fenomenale inhaalrace. Al in de eerste ronde schoof hij 9 plaatsen op. "Het voelde een beetje als een computerspelletje", reageerde hij na afloop.

  Ook Lewis Hamilton was onder de indruk. "Deze jongen vindt het blijkbaar gemakkelijk om in te halen in de regen. We zullen de beelden eens moeten bekijken en zien wat hij gedaan heeft."

  Alsof het niets is: zo schuift Verstappen op