• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Antwerp-spelers worden gehuldigd op het stadhuis

  Veel belangstelling aan het stadhuis.

  De spelers van Antwerp worden vandaag in de bloemetjes gezet voor hun titel in 1B en de bijhorende promotie naar het hoogste niveau. Na de huldiging op het Stadhuis gaat het straks naar de Bosuil voor een groot kampioenenfeest.

  Met een dubbeldeksbus in de kleuren van Antwerp werden de spelers eerst naar het districtshuis van Deurne gebracht. Daarna ging het richting Grote Markt, waar de spelers vanop het balkon van het Stadhuis hun trofee toonden aan de verzamelde fans.

  Later vandaag staat er nog een heus kampioenenfeest op het programma op de Bosuil met optredens, eetkraampjes en een groot scherm waarop Parijs-Roubaix te zien zal zijn.

  De dubbeldeksbus haalt de spelers op: